Bröllopsfotografering


Grattis till det stundande bröllopet, kärlekens stora fest! Stort eller litet, pampigt eller enkelt, oavsett så är det här en av de största dagarna i ert liv. Bröllopsfotografering är något av det roligaste som finns. Jag fångar allt från de tårfyllda ögonen, de stora leendena och den första kyssen, till de små detaljerna som spetsen, smyckena och blommorna. Vi alla minns fragment av våra största händelser i livet, men mer åren bleknar de alltid. Låt mina bilder vara nyckeln som tar er tillbaka till er stora dag och låter er återuppleva den gång på gång...


Jag har en speciell kärlek till magi och fantasy och förmedlar detta genom färgstarka och kontrastrika bilder med en drömsk mjuk touch. Vill ni däremot ta ut svängarna lite extra är jag helt med på tåget, så tveka inte att höra av er med era idéer! 


När ska vi boka?

Det är bra att vara ute i så god tid som möjligt. Jag har redan bokningar för 2020, så hör av er direkt för att se om jag är tillgänglig just er helg, så kan vi reservera ert datum. Bokningsförfrågan hittar ni längst ner på sidan.

Hur går det till?

Kontakta mig via bokningsformuläret nedan och berätta om er, ert bröllopsdatum, var ni gifter er samt hur många timmar ni vill att jag ska vara med. När ni skickat er bokningsförfrågan svarar jag inom 3-5 arbetsdagar. Om jag är tillgänglig ert datum bokar vi in en träff där vi lär känna varandra, går igenom alla detaljer för ert bröllop, gör en provfotografering och går igenom samt skriver under avtalet. I samband med detta betalar ni en bokningsavgift på 20% av priset. 

 

 

Bröllopspaket

 

Porträtt (1,5 timme): 7500 kr

Jag förevigar er stora dag med vackra bröllopsporträtt. 

 

Vigsel och gratulationer (1,5 timme): 7500 kr

Jag är med under 1,5 sammanhängande timmar och förevigar vigselceremonin samt gratulationerna efteråt. 

 

Porträtt, vigsel och gratulationer (3 timmar): 12 000 kr

Jag är med under tre sammanhängande timmar. Ni väljer om ni vill ha porträttfotograferingen före eller efter vigseln.

 

Halvdag (4-6 timmar): Från 14 000 kr

Jag är med under 4-6 sammanhängande timmar. Det här paketet passar till exempel om ni vill ha fotografering av förberedelser och/eller mingel utöver porträtt, vigsel, gratulationer. 

 

Heldag (10-12 timmar): Från 22 000 kr

Jag är med och förevigar alla detaljer från er stora dag, från förberedelser till fest. 

 

I mina priser ingår möte och provfotografering samt alla utvalda bilder redigerade i hög- och webbupplöst format. I halv- och heldagspaketet ingår även ett fotoalbum (20 sidor).


Körersättning utanför Stockholm 35 kr/mil.

Efter bröllopet

 

Inom ett par dagar skickar jag ett par sneakpeek-bilder samt er slutfaktura. Samtliga bilder levereras efter ca 5 veckor.

 

Ni får alla bilder redigerade i hög- samt webbupplöst format, och bilderna får användas fritt för privat bruk. Om ni bokat ett paket där det även ingår ett album beställs det efter leveransen av de digitala bilderna.Bokningsförfrågan