Bröllop

Bröllopsfotografering


Vad roligt att ni hittat hit, och grattis till det stundande bröllopet, kärlekens stora fest! Stort eller litet, pampigt eller enkelt, oavsett så är det här en av de största dagarna i ert liv. Bröllopsfotografering är något av det roligaste som finns. Jag fångar allt från de tårfyllda ögonen, de stora leendena och den första kyssen, till de små detaljerna som spetsen, smyckena och blommorna. Vi alla minns fragment av våra största händelser i livet, men mer åren bleknar de alltid. Låt mina bilder vara nyckeln som tar er tillbaka till er stora dag och låter er återuppleva den gång på gång...


När ska vi boka?

Det är bra att vara ute i så god tid som möjligt. Jag har redan bokningar för 2019 och 2020, så hör av er direkt om ni för att se om jag är tillgänglig just er helg, så kan vi reservera ert datum. 

Hur går det till?

Kontakta mig via bokningsformuläret nedan och berätta om er, ert bröllopsdatum, var ni gifter er samt hur många timmar ni vill att jag ska vara med. När ni skickat er bokningsförfrågan svarar jag inom 3 arbetsdagar. Om jag är tillgänglig ert datum bokar vi in en fika där vi lär känna varandra, går igenom alla detaljer för ert bröllop och går igenom samt skriver under avtalet. I samband med detta betalar ni en bokningsavgift på 20% av bröllopspaketet. 

 

Jag erbjuder även en provfotografering som kan göras vid samma tillfälle som fikan eller bokas till ett senare tillfälle.

 

Bröllopspaket

 

Porträtt (1,5 timme): 7500 kr

Jag förevigar er stora dag med vackra bröllopsporträtt. 

 

Vigsel och gratulationer (1,5 timme): 7500 kr

Jag är med under 1,5 sammanhängande timmar och förevigar vigselceremonin samt gratulationerna efteråt. 

 

Porträtt, vigsel och gratulationer (3 timmar): 12 000 kr

Jag är med under tre sammanhängande timmar. Ni väljer om ni vill ha porträttfotograferingen före eller efter vigseln.

 

Halvdag (4-6 timmar): 14000-17000 kr

Jag är med under 4-6 sammanhängande timmar. Det här paketet passar till exempel om ni vill ha fotografering av förberedelser och/eller mingel utöver porträtt, vigsel, gratulationer. 

 

Heldag (12 timmar): 24 000 kr

Jag är med och förevigar alla detaljer från er stora dag, från förberedelser till fest. 

 

I mina priser ingår möte och provfotografering samt alla utvalda bilder redigerade i hög- och webbupplöst format. Från 4 timmar ingår även valet mellan ett album eller en förstoring.

Efter bröllopet

 

Inom ett par dagar skickar jag ett par sneakpeek-bilder samt er slutfaktura. Samtliga bilder levereras efter ca 3 veckor.

 

Ni får alla bilder redigerade i hög- samt webbupplöst format, och bilderna får användas fritt för privat bruk. I mina paket ingår även ett album eller en förstoring som ni beställer av mig efter slutleveransen.

Bokningsförfrågan