Gravid

En gravidfotografering med Arthasia...

 

Att vänta barn är verkligen magiskt. Innan jag själv fick barn förstod jag aldrig riktigt "grejen", men när jag väntade mitt äldsta insåg jag vilket mirakel en graviditet faktiskt är. Kärleken till sitt barn går knappast att sätta ord på. Den växande magen där ditt barn skapas är helt klart värd att förevigas med mer än den typiska selfie-i-spegel-bilden, eller hur? 

 

Jag har flera riktigt fina gravidklänningar att låna ut, men om du är mer bekväm i dina egna kläder går det såklart också bra. Jag guidar dig genom hela fotograferingen med poseringar som lägger fokus på den växande magen, och hela familjen är självklart välkommen att vara med. Tillsammans skapar vi magi!

Gravidpaketet

 

Vad ingår?

 

 - Lån av 2 st gravidklänningar

 - Ca 1h gravidfotografering utomhus

 - Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder

 - 5 st redigerade bilder i hög- samt webbupplöst format

 - Ca 20 bilder att välja mellan

 

2995 kr

 

Fler bilder samt produkter kan köpas till. Vid bokningsförfrågan skickar jag mer information.

 

Förberedelser

 

Ta bort gammalt nagellack och undvik snoddar på handleder och i håret om det ska vara utsläppt. Styla gärna hår och smink och fundera över smycken, har du kanske en bola?

 

Välj en slät, gärna axelbandslös behå. Är det kallt ute kan du ha tjocka tights under klänningen. Välj bekväma, oömma skor, de kommer inte att synas.

 

Vill hela familjen vara med? Det går jättebra! Välj kläder som matchar de klänningar du valt ut. Vill ni ta med en ultraljudsbild eller något bebisplagg att ha på bild går det också bra.

 

Från bokning till leverans

 

När du skickat din bokningsförfrågan svarar jag inom tre arbetsdagar. Tillsammans bestämmer vi ett datum och typ av omgivning för fotograferingen, om du föredrar t.ex. vatten, äng eller skog.

 

På fotograferingsdagen möts vi på fotoplatsen som jag valt ut, jag har med mig klänningar och accessoarer och ett portabelt omklädningsrum. Fotograferingen tar ca en timme.

 

Efter fotograferingen får bilderna en lättare redigering, efter ca en vecka får du se urvalet i ett personligt webbgalleri. När du sedan valt dina favoriter skickas slutfakturan och dina valda bilder redigeras i detalj, där jag tar bort störande detaljer, veck i klänningen etc.

 

Ca tre veckor efter ditt val levereras de färdiga bilderna.

Bokningsförfrågan