En gravidfotografering med Arthasia...

 

Att vänta barn är verkligen magiskt. Innan jag själv fick barn förstod jag aldrig riktigt "grejen", men när jag väntade mitt äldsta insåg jag vilket mirakel en graviditet faktiskt är. Kärleken till sitt barn går knappast att sätta ord på. Den växande magen där ditt barn skapas är helt klart värd att förevigas med mer än den typiska selfie-i-spegel-bilden, eller hur? 

 

Jag har flera riktigt fina gravidklänningar att låna ut, men om du är mer bekväm i dina egna kläder går det såklart också bra. Jag guidar dig genom hela fotograferingen med poseringar som lägger fokus på den växande magen, och hela familjen är självklart välkommen att vara med.


Jag fotogaferar oftast i solnedgång, men erbjuder självklart också fotograferingar dagtid, vilket oftast passar bättre om storasyskon ska vara med. 


Hör av dig i god tid för att säkra ditt datum. Tillsammans skapar vi magi!

Gravidpaket

Lilla

- Du får låna en gravidklänning

 - Ca 40 minuter gravidfotografering utomhus

 - Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom

 - 5 st redigerade digitala bilder i hög- samt webbupplöst format

 - Webbgalleri med urval av bilder från fotograferingen
3500 krStora

- Du får låna två gravidklänningar

- Ca 60 minuter gravidfotografering utomhus

- Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom

- 10 st redigerade digitala bilder i hög- samt webbupplöst format

- Webbgalleri med urval av bilder från fotograferingen

- En 20x30 cm förstoring av din favoritbild

6000 kr


Lyx

- Du får låna tre gravidklänningar

- Ca 1,5 timme gravidfotografering utomhus

- Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom

- 15 st redigerade digitala bilder i hög- samt webbupplöst format

- Webbgalleri med urval av bilder från fotograferingen

- Valet mellan ett fotoalbum eller en fine art förstoring 30x40 cm

8500 kr


 

Förberedelser

 

Ta bort gammalt nagellack och undvik snoddar på handleder och i håret om det ska vara utsläppt. Styla gärna hår och smink och fundera över smycken, har du kanske en bola?

 

Välj en slät, gärna axelbandslös behå. Är det kallt ute kan du ha tjocka tights under klänningen. 

 

Vill hela familjen vara med? Det går jättebra! Välj klassiska neutrala färger eller något som matchar de klänningar du valt ut. Vill ni ta med en ultraljudsbild eller något bebisplagg att ha på bild går det också bra.


Viktigt! Välj bekväma, oömma skor, då fotograferingen ofta sker i ojämn mark och vi brukar gå en liten runda. Alla klänningar är väldigt långa och dina skor kommer inte att synas.

 

Från bokning till leverans

 

När du skickat din bokningsförfrågan svarar jag inom ca en vecka. Tillsammans bestämmer vi ett datum och typ av omgivning för fotograferingen, om du föredrar t.ex. vatten, äng eller skog.

 

På fotograferingsdagen möts vi på fotoplatsen som jag valt ut, jag har med mig klänningar och accessoarer och ett portabelt omklädningsrum. Fotograferingen tar ca en timme.

 

Efter fotograferingen skickar jag en sneakpeek i samtidigt som du får din faktura. Efter ca en vecka får du se urvalet i ett personligt webbgalleri. När du sedan valt dina favoriter faktureras eventuella extrabilder och dina valda bilder redigeras i detalj.

 

Ca tre veckor efter ditt val levereras de färdiga bilderna.

Bokningsförfrågan

Din bokningsförfrågan är inte på något sätt bindande, så fyll gärna i all information nedan innan du skickar din förfrågan. Jag svarar inom ca en vecka.